Vuelta a España til Costa Blanca i 2019

Sæt kryds i kalenderen den 24-26. august 2019.

Lige inden jul blev ruten på en af de tre store cykelløb i 2019 offentliggjort. Det drejer sig selvfølgelig om Vuelta a España.

Igen i år kommer løbet forbi Costa Blanca. Løbet i starter med en 18 km lang holdtidskørsel rundt i Torrevieja den 24. august. Løbets 2. etape er en 193 km. lang kuperet rute, der starter i Calpe med mål i Benidorm. Løbets 3. etape – der også er den sidste på kysten – er en 186 km. lang flad etape fra Ibi. Ciudad del Juguete med opløb og mål i Alicante.

Længden på hele ruten i 2019 er 3272.2 km.

På løbets officielle hjemmeside kan man bla. se en fin animationsfilm om ruten.

Læs Videre

Boligkøb i Spanien – overvejelserne (1)

Nu starter vi vores lille artikelserie om boligkøb i Spanien. Det er en spændende process, men alvorlig fordi man selvfølgelig helst ikke skal dumme sig eller tage forkerte beslutninger undervejs.

I denne første artikel vil vi gerne skrive lidt om de overvejelser vi i hvert fald har haft undervejs.

Læs Videre

Brandmænd på Costa Blanca

De farlige gopler er nu set i Benidorm, og derfor er flere strande her lukkede. Det gælder f.eks. Levante, Poniente og Mal Pas. De forventes at være lukkede indtil tirsdag den 29. maj. Flere strande syd for Benidorm er stadig lukkede som beskrevet her.

Læs Videre

Nem sangria

Næsten intet er så lækkert som en iskold sangria på en fortovsrestaurant i Spanien om sommeren. Den kan også sagtens nydes i Danmark på terrassen eller på altanen på en god sommerdag. Den er heldigvis meget let at lave.

Læs Videre

Pas på: Farlige brandmænd på Costa Blanca

Ifølge en artikel i Costa Blanca Today fra 15. maj 2018 er der risiko for at møde den meget farlige “Portugisisk Orlogsmand”. Myndighederne i Alicante Provinsen har derfor netop valgt at indføre badeforbud på flere af kyststrækningens populære strande. I sidste weekend blev en 6 årig svensk pige forbrændt af den giftige gople da hun legede på standen i Torrevieja på Costa Blanca.

Blandt andet vil der – indtil videre – være lukket for badegæster på strandene ved San Juan og Cabo de las Huertos.

Læs Videre

  • 1
  • 2