Alicante-Elche lufthavn kåret til Europas bedste

Lufthavnen i Alicante er netop kåret som Europas bedste i kategorien der håndterer mellem 5 og 15 mill. passagerer om året skriver Información.

Alicante-Elche lufthavn fører over andre spanske lufthavne som Sevilla, Bilbao eller València og flere andre europæiske lufthavne på samme størrelse. Lufthavnen lukkede 2018 med 14 millioner passagerer og er forbundet med 100 destinationer. Andre europæiske lufthavne i samme størrelse er blandt andet Edinburgh, Glasgow, Birmingham, Lyon, Napoli, Bologna, Nice, Basel 0g Göteborg .

Dette er første gang, at Alicante-Elche lufthavn opnår denne udmærkelse efter dets tiltrædelse i 2013 til ASI-programmet ACI, et kvalitetsmålesystem, der gør det muligt at teste serviceniveauet og sammenligne det med lufthavne i resten af ​​verden af ​​samme størrelse.

Lufthavnens initiativer med at forbedre komforten for passagererne – herunder også for de passagerer der rejser med børn – og forbedringerne af forholdene for handicappede er vægtet højt. I det hele taget er der ros til lufthavnen for at tilgodese alle passagerkategorier med høj service.


2 kommentarer

 • GreggOpice

  oktober 11, 2019

  Хорошая статья

  Svar
  • Henrik Vestergaard

   oktober 13, 2019

   Gracias 🙂

   Svar

Skriv et svar